Tomatsuppe - side 2
Stærk tomatsuppe
En stærk og velsmagende tomatsuppe er aldrig af vejen. Så er den også billig.
Ingredienser
- 1 l bouillon
- 1 1/2 løg (store)
- lidt olie
- 3 fed hvidløg
- 1 ds tomater
- 1 æg (pr. person)
- persille (helst frisk)
- frisk timian
- cayennepeber (eller chili)
Super tomatsuppe
Alle ingredienser blendes og og simrer i 10 minutter. Så er der serveret god tomatsuppe.
Til 4 personer
- 1 løg i tern
- 1 hvidløg i tern
- 3 ds flåede tomater
- 1 håndfuld grønne oliven uden sten
- ca. 6 soltørrede tomater i olie
- 3 tomater
- 2 gulerødder
Tomatsuppe fra Mexico
Tomatsuppe fra Mexico, er en stærkere version af den traditionelle tomatsuppe. Den piftes endnu videre op ved at den serveres med chips, ost, guacamole og crème fraiche.
Ingredienser
- 4 løg (finthakket)
- 3 fed hvidløg (finthakket)
- 1/2 rød chili (finthakket)
- 1 bæger tomatjuice
- 5 dl hønsebouillon
- 5 dl oksebouillon
- 3/4 tsk koriander
- 2 ds hakkede tomater
- 2 tsk worcestershire sauce
- 3/4 tsk chilipulver
- 3/4 tsk cayennepeber
- evt. lidt rødløg (finthakket)
- 5 kyllingebryster
- creme fraiche
- revet ost
- Doritos chips
- guacamole
Tomatsuppe med bid
En rigtigt god tomatsuppe med masser af smag. Server med pasta og evt. creme fraiche eller flødeskum, men så er den ikke fedtfattig længere.
Til 4 personer
- 3 ds hakkede tomater
- 4 1/2 tomater
- 1 1/2 l grøntsagsbouillon
- majsstivelse
- rød peberfrugt
- hvidløg
- løg
- karry efter smag
- chili efter smag
- olie
- frisk basilikum
- tørret basilikum
- edelsüss paprika
Tomatsuppe med kalkun
En tomatsuppe med kalkunkød og lidt chilisauce. Suppen varmes igennem før servering.
Til 2 personer
- 1 løg
- 1/2 grøn peberfrugt
- 1 spsk olie
- 1/2 l tomatsuppe (kan købes færdiglavet)
- 1 dl vand
- 200 g kalkunkød (ikke hakket)
- 1 spsk sød chilisauce
- 1 knsp salt
Tomatsuppe med kødboller og pastaskruer
Det er ingen sag at lave en god gang tomatsuppe med kødboller og pasta. En herlig spise.
Til 4 personer
- ca. 3 løg
- 50 g margarine
- 2 ds hakkede tomater (evt. med basillikum)
- 5 dl bouillon (efter smag)
- 200 g pastaskruer
- 300 g kødboller (evt. halvt kødboller/melboller)
- salt
- peber
- evt. 2 spsk hvedemel (til jævning)