Fastelavnsboller - Opskrifter på Fastelavnsboller

Til enhver rigtig fastelavn hører fastelavnsboller så man rigtigt kan forkæle sig selv og sine nærmeste. Prøv en af vores rigtigt gode opskrifter såsom fastelavnsboller med flødeskum, creme eller remonce. Der er også fedtfattige varianter.


  Dekorative og fedtfattige fastelavnsboller. Fedtfattige Fastelavnsboller Har du heller ikke lyst til at undvære fastelavnsbollerne til fastelavn? Med denne opskrift kan du lave dem superlækre og fedtfattige på samme tid.

  Til 20 personer

  Fedtfattig opskrift
  Fastelavnsbolle med drys på toppen. Fastelavnsboller God klassisk opskrift på fastelavnsboller som kan drysses med sukker, nødder eller mandelsplitter efter smag.

  Ingredienser

  Vildt lækre cremeboller, der får en flot gylden farve. Cremeboller Virkelig gode cremeboller med en luftig krumme og en lækker midte af hjemmelavet vaniljecreme.

  Til 16 stk

  De dekorative fastelavnsboller er klar til festlighederne. Fastelavnsboller med lakrids Lakrids er blevet populært i is og chokolade - hvorfor ikke bruge det i fastelavnsboller? Også de voksne vil være ellevilde med denne variant.

  Til 16 stk

  Fastelavnsboller med æble Dejlige fastelavnsboller fyldt med æblemos og marcipan.

  Til 26 stk


  Modtag ugens opskrift

  Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.