Gæstemad - side 4


    Japansk fondue Fondue på japansk. En meget spændende måde at lave fondue på.

    Ingredienser

    Jomfruhummere med hvidløg og citronsauce

    Ingredienser

    Flæskesteg m. brunede kartofler Her har du hele opskriften på flæskesteg, rødkål, sauce og brunede kartofler. Opskriften indeholder en masse gode tips til din madlavning.

    Til 6 personer

    Indbagt mørbrad med champignonflødesauce 9% En stor og udførlig opskrift på indbagt svinemørbrad med en dejlig champignonflødesauce til.

    Til 6 personer

    Kalv i hvidvin med grønsagspure Kalveinderlår i hvidvinssauce med en lækker grøntsagspure.

    Ingredienser

    Sojaglaseret and med ingefærsauce

    Ingredienser

    Stegt rådyrkølle med rødvinskogte pærer Rådyrkølle smager skønt med sauce, waldorffsalat og kartofler til.

    Til 4 personer