Kirsebær bowle

Kirsch er en klar likør lavet lavet fra kirsebær og stenene i kirsebærene. I stedet for Moselvin kan også bruges en anden sødlig hvidvin.

Til 8 personer

Afkøl champagne og vin i køleskabet. Skyl kirsebærene og tag stenene ud af dem. Kom så kirsebærene i en bowle. Kog vand og sukker sammen i en gryde og hæld det over kirsebærene.

Lad det hele trække i ca. en halv time. Hæld så den ene flaske Moselvin og Kirsch over.

Så skal bowlen trække i køleskabet i ca. 1 time. Dernæst kan du hælde resten af Moselvinen og champagnen i bowlen lige før der serveres.

Indsendt af
d.
31.07.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.