Kosakblod

Brugen af sukkertop gør tilberedningen af kosakblod til lidt af et kunststykke. Sukkertoppe kan være svære at finde i danske butikker, men er meget almindelige i bl.a Tyskland.

Til 8 personer

Varm kaffen, rødvinen og vodkaen helt op til kogepunktet i en tykbundet gryde.

Læg en istang tværs over gryden. Læg sukkertoppen ovenpå tangen istangen. Dernæst hælder du halvdelen af rommen over sukkertoppen og antænder det, så sukkeret smelter drypvis ned i punchen.

Når flammerne er ved at dø ud hælder du resten af rommen over så de blusser op igen.

Server drinken rygende varm i krus der kan holde til varmen.

Indsendt af
d.
31.07.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.