Melon bowle

Maraschino likør er lavet af de såkaldte "Marasca" kirsebær som er mindre og mere bitter end dem vi kender til dagligt. Likøren er bittersød og kan også blandes med frugtjuice eller danskvand.

Til 1 bowle

Vin stilles på køl indtil brug.
Først halveres melonen og kernerne fjernes (skrab up med en ske).

Skræl melonen, skær i store tern og hæld i en stor bowle.

Sukker koges i en gryde med vandet indtil det er opløst.

Citronsaft og likør røres og hældes over melonstykkerne.

Bowlen skal nu trække i cirka 1 time, helst på køl.

Bland vin i og tilsæt den mousserende vin lige inden det skal serveres.

Indsendt af
d.
31.07.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.