Slots Punch

Når man varmer alkohol er det utrolig vigtigt at det ikke får lov at koge.

Når alkohol når over 78°C begynder det nemlig at fordampe, så hvis man vil bevare alkoholprocenten skal der bruges svag varme.

Til 1 bowle

Hæld sukker i en gryde sammen med vandet og bring det til at koge.
Rør rundt indtil sukkeret er opløst og skru ned for varmen.
Tilsæt vinen og varm det - må ikke koge.

Rom hældes i en anden gryde og varmes.

Sukkerknalderne placeres på en stor ske og dyppes i den varme rom.

Den overflødige rom hældes fra skeen og sukkeret antændens.

Lad det brænde ud og det resterende rom hældes over.

Skeen dyppes i den første gryde med vin og punchen er nu klar til at blive serveret.

Indsendt af
d.
31.07.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.