Fanzy rød gelédrink

Husblas er en ret almindelig del af det danske køkken og bruges til fromager, cheesecakes, tunmousse eller til at lave gelé, som i dette tilfælde.
Det er vigtigt at være opmærkesom på at husblas er et animalsk produkt,og altså ikke velegnet til vegetarer.

Til 4 personer

pynt

Rør saft og vand sammen i en skål.
Læg husblas i blød i koldt vand i 10 min.
Væden presses ud og husblassen smeltes i et vandbad sammen med lidt af saften.
Bland det smeltede husblas sammen med resten af saftevandet.
Fordel blandingen i glassende og stil på køl i cirka 1 time.
Inden servering kan der pyntes med vingummier og sugerør.

Indsendt af
d.
31.07.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.