Jordbærbowle

Ingredienser

  • 1/4 Liter Friskplukkede Skovmærker
  • 2 Stk Små Glas Cognac
  • 100 g flormelis
  • 1/2 Liter Lys ugæret druesaft
  • 1/2 kg friske jordbær
  • 1 stk appelsin
  • 1 id22 Mousserende hvidvin

Skyl Skovmærkerne, snit dem groft og læg dem i en porcelænskande
eller glaseret lerkrukke. Hæld Cognac over og lad kanden stå kldt i
mindst 1 time. Rør flormelis ud i druesaft, hæld den i kanden og lad
dette trække i yderligere en time.

Skær de skyllede og pillede jordbær over og den vaskede appelsin i
skiver. Læg begge dele i en stor glasbowle og hæld blandingen fra
kanden igennem en fin sigte. Læg isterninger i bowlen og hæld
mousserende hvidvin i lige før serveringen.

Indsendt af
d.
21.04.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.