Skaldyrssalat

Super skaldyrssalat, som kan varieres i det uendelige med forskellige typer skaldyr. Marinaden giver det hele et friskt, let syrligt udtryk og blandet med den grønne salat tager lyserøde skaldyr sig fortræffeligt flotte ud.

Til 4 personer

  • 340 g skaldyr (f.eks. rejer, hummerhaler og skaldyrsmix).
  • 1 løg (lille)
  • 1 hoved salat

Marinade

Fedtfattig

Tø skaldyrene op, hvis de er frosne. Læg dem i en si og lad vandet dryppe fra.

Miks citronsaft, olivenolie, dild, paprika, hvidløg, salt og peber godt sammen. Kom skaldyrene i marinaden.

Snit løget i meget fine ringe og skyl dem under vandhanen. Vask salathovedet, dryp vandet fra og skær det i smalle strimler.

Miks skaldyrsblandingen med salat og løg.

Server skaldyrssalaten - f.eks. i portionsglas - med varme flutes til.

Indsendt af
d.
24.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.