Snegle Escargots En Coquilles

En helt klassisk fransk ret med snegle og hvidløg og selvfølgelig den obligatoriske rødvin til.

Ingredienser

Rør smørret med den hakkede persille og de knuste hvidløg. Giv evt. lidt salt - smørret er også salt - og peber. Anbring en eller to snegle i de medfølgende sneglehuse og luk huset med en klat
hvidløgssmør. Sæt sneglehusene på en bageplade - de må ikke kunne vælte - og steg dem i en forvarmet ovn ved 180 grader. Når smørret syder i husene, er sneglene klar. Server med masser af flute til at dyppe smørret op med.

Tips: Der findes i handlen små ildfaste porcelænsforme beregnet til snegle. Spiser man tit snegle, er de værd at investere i. Iøvrigt kan
champignoner behandles som snegle.

Den obligatoriske Rødvin hertil: Bourgogne, Beaujolais eller Chateau-neuf-du-Pape. Franskmænd vil gladelig beregne et dusin snegle pr. person.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.