Fyldte Tomater (Pomodori ripieni alla casalinga)

Pomodori ripieni alla casalinga er lækre fyldte tomater. De er mættende og velsmagende. Prøv selv.

Ingredienser

  • 8 tomater
  • 200 gram hakkekød
  • 2 æg (piskede)
  • 100 g revet parmesanost
  • 2 tykke skiver frisk hvedebrød
  • 2 spsk persille (hakket)
  • 1 løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, hakket
  • 1 gulerod, hakket
  • 1 stængel Selleri, hakket
  • salt
  • peber

Skær låget af tomaterne og udhul dem med en teske. Varm olie på en pande og svits hvidløg og løg. Kom gulerødder og selleri på panden. Tilsæt persille og kød og lad det stege til kødet er mørt. Smag til med salt og peber. Rist brødet og riv det ned. Kom brødkrummer og parmesan på panden. Fyld tomaterne med blandingen og drys lidt parmesan på toppen. Luk tomaterne med lågene. Kom dem derefter i et ildfast fad og hæld lidt vand i bunden. Bag ved 180 grader, i 20 minutter.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.