Suppe på Kalvebryst

En god opskrift på suppe med kalvbryst og rodfrugter med smag i.

Ingredienser

1. Gør grøntsagerne i stand og skær dem i mindre stykker. Flæk hvidløgshovedet midt over. Skær ingefærknolden i tynde skiver. Skær det gule og det hvide fra citronen. Skær i skiver.

2. Kom kalvebryst, peber og de klargjorte ingredienser i en gryde og hæld koldt vand på til det dækker. Bring retten i kog og lad den simre ca. 3 timer. Skum hyppigt for fedt og urenheder undervejs.
Tilsæt lidt salt.

3. Tag kødet op og sigt suppen. Kog den evt. ind. Smag til med salt, peber og evt. mere citronsaft. Skær de sidste grøntsager i mindre stykker og kog dem 5-8 minutter i suppen.

4. Server kød og grøntsager i suppen eller server begge dele efter at have nydt klar suppe. Giv så sennep, reven peberrod, knust peber og groft salt til.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.