Ostesalat

Ingredienser

  • 2 Stk Faste, modne pærer
  • 5 Stk Stænger bladselleri i tynde
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1/2 Teskeer Frisk, revet ingefær
  • Skiver ca. 250 g
  • 100 g cheddarost i tern
  • 1/4 tsk groft salt
  • peber (friskkværnet)
  • 100 Gram Blå- og hvidskimmelost
  • I tern

Dressing

Pynt: Brønkarse og bladselleriblade. Tilbehør: Groft brød. Skræl
pærerne og fjern kernehusene. Skær pærerne i tynde både. Fordel
bladsellerien på 4 tallerkner. Anret herpå pærerne og de 2 slags ost.
Pynt salaten med brøndkarse og badselleriblade. Dressing: Pisk
citrussaft sammen med sennep, frisk ingefær, salt og peber. Pisk
olien i lidt efter lidt. Pisk vandet i til sidst. Dryp lidt af
dressingen over salaten. Server resten i en skål ved siden af. Server
fx ostesalaten som forret.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.