Hindbærsnitter

Bag nogle dejlige smækre hindbærsnitter. Bare følg opskriften punkt for punkt.

Ingredienser

En praktisk måde at bage mange småkager på en gang. Man bager en stor kage og skærer den derefter ud i tilpas store snitter. Kagerne får en herlig sprød skorpe af kokosmelet.

Gør som følger:

1: Hæld melet ud på bordet. Lav en fordybning. Kom sukker, fedtstof og æg i. Arbejd det sammen, og lad dejen hvile koldt et stykke tid.

2: Rul dejen ud til en firkant, ca. 30 x 30 cm. lag den i en smurt form.

3: Kagen forbages i en 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter.

4: Rør imens æggehvider, sukker og kokosmel sammen i en gryde. Kog massen under omrøring til den bliver tyktflydende.

5: Bred hindbærmarmelade jævnt ud over kagen. Fordel kokosmassen ovenpå.

6: Bag kagen yderligere ca. 10 minutter, til den er gylden.

7: Når kagen er svalet af, skæres den i 4-5 cm firkanter.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.