Javagryde (sate koewah)

Ingredienser

Kødet skæres i strimler, som brunes i fedtstoffet. Tilsæt hakket løg og presset hvidløg, svits det et øjeblik, inden alle krydderierne, fint snittet peberfrugt og bouillon hældes ved.

Retten småsnurrer under låg indtil kødet er mørt. Lige inden serveringen blandes velafdryppet bønnespirer, bambusskud skåret i strimler og fintsnittet porre i.

Eventuelt kan tørrede, udblødte svampe tilsættes under tilberedningen og koges med.

Tilbehør: Ris, mango chutney, kokosmel, ananas, bananer, peanuts og rosiner. Oksekød kan evt. erstattes af svinekød.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.