Indisk lammegryde med abrikosris

Indisk lammegryde er en kendt og meget populær ret.

Ingredienser

Abrikosris

Lammekødet skæres i terninger (3x3 cm). Kokosmelet overhældes med kogende vand. Når blandingen er kold vrides kokosmælken ud gennem et klæde. Løgene skæres i skiver. Svitses i olien med hvidløg og ingefær i 1-2 min. Kødet tilsættes og brunes under omrørning. Kryderes med salt og peber. Kokosmælk og bouillon hældes ved. simrer under låg, til kødet er mørt, ca. 45-50 min. Retten smages til med masala.
Majsstivelsen udrøres i lidt vand og røres i. Koges kort igennem.

Abrikosris: Løget hakkes fint. Svitses i olien uden at tage farve.
Risene svitses med et øjeblik. Bouillon, masala og abrikoser røres i.
Simrer under låg i 12 min. Trækker i ca. 12 min.

Tilbehør: Godt hvedebrød.

Pynt: Ristede mandelflager.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.