Rejer og kål i karry

Ingredienser

Hak kålen groft, undlad midterstokken. Skyl i rent vand og ryst det tørt. Opvarm olie i en stor saucepande eller wok, steg skalotteløg og hvidløg til det er klart men ikke har taget farve.

Tilføj kål og rejer og sauter i 3 minutter med jævnlig omrøring. Hæld gurkemeje og salt i, derefter den tynde kokosmælk og bring det næsten til kogepunktet. Tilføj den tykke kokosmælk, skru ned for varmen og lad det simre i ca. 4 minutter.

Kålen skal være let sprød. Dette er en
meget mild karry ret, drys 1-2 teskeer chilipulver på for en noget stærkere smag.

Halverede hårdkogte æg kan tilføjes når retten er
næsten færdig.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.