Italiensk Omelet med salvie

En dejlig italiensk ret på omelet.

Ingredienser

Smelt to-tredjedele af smørret på panden, så det netop tager farve.

Svits de hakkede salvie-blade og løgene ganske let. Sæt dem til afkøling. Pisk æggene med parmesanen og smag til med salt og muskatnød. Rør omhyggeligt den svitsede salvie og løgene i. Smelt
resten af smørret på panden og hæld forsigtigt æggemassen over. Brug paletkniven for at forebygge at omelettens rand og bund brænder på.

Når omelettens rand er fast nok, løsnes den og hældes halvt ud på en tallerken og foldes sammen. Giv den lige en smule varme yderligere og server så. Egner sig fortræffeligt til Chianti-rødvin.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.