Stegt fisk i sursød sovs
Ingredienser
FedtfattigVarm en stegepande og svits det pressede hvidløg. Tilsæt tomatpure. Tilsæt eddike, sukker, vand og soya. Kog det op.
Skær agurk og løg i skiver, peberfrugten i strimler og tomaterne i både. Alle grøntsagerne skal skæres i tynde, fine stykker. Kom det hele i sovsen.
Rør kartoffelmelet ud i vandet, og hæld det i sovsen. Rør godt, og varm sovsen op til det tykner. Smag til med salt og peber.
Skær fisken i stykker til servering, og steg stykkerne på begge sider i lidt olie, til de er pænt brune. Læg fisken på et fad. Hæld sovsen over. Retten serveres med ris eller brød.
- Indsendt af
- d.
- 28.01.03.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Asiatisk mad ›
- Thaimad