Stegt fisk i sursød sovs

Ingredienser

Fedtfattig

Varm en stegepande og svits det pressede hvidløg. Tilsæt tomatpure. Tilsæt eddike, sukker, vand og soya. Kog det op.
Skær agurk og løg i skiver, peberfrugten i strimler og tomaterne i både. Alle grøntsagerne skal skæres i tynde, fine stykker. Kom det hele i sovsen.
Rør kartoffelmelet ud i vandet, og hæld det i sovsen. Rør godt, og varm sovsen op til det tykner. Smag til med salt og peber.
Skær fisken i stykker til servering, og steg stykkerne på begge sider i lidt olie, til de er pænt brune. Læg fisken på et fad. Hæld sovsen over. Retten serveres med ris eller brød.

Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.