Pasta med sauce som i Bologna

Ingredienser

Hak blegsellerien, løget og guleroden med flæsket og bland oksekødet i. Skold tomaterne - flå og purer dem. Smelt forsigtigt smørret i en gryde og svits kødmassen til den har taget farve. Hæld rødvinen ved og hæv varmen for at dampe kødet ind. Rør grundigt imens. Tilsæt halvdelen af bouillonen. Rør videre og hæld lidt efter lidt resten i.

Når bouillonen er fordampet, tilsættes tomaterne og så megen mælk, at kødet akkurat er dækket. Saucen skal have lov at småkoge i en tre timers tid. Bliver den for tyk, tyndes den op med lidt mælk eller bouillon.

Ved serveringen fordeles den tykke kødsovs i klatter over pastaen og drysses med Parmesan.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.