Spaghetti som i Napoli

Det er en dyd at holde madlavningen simpel. Her - som i Napoli - behøves ikke et hav af ingredienser for at få en super skøn spaghetti. I stedet er der fokus på kraftfulde ingredienser som chili, persille og parmesan, der giver retten karakter.

  • Spaghetti serveret som var du i Napoli.

Til 2 personer

Pil løg og skær det i skiver. Hak basilikum og persille.

Varm olien på en pande eller i en gryde, og svits løget deri. Det skal IKKE brune.

Tilsæt de flåede tomater, basilikum og persille. Tilsæt ligeledes chilistykket (det skal IKKE hakkes).

Lad pastasaucen simre til den er tyknet lidt. Kog Spaghetti imens.

Smag saucen til med salt og peber. Fjern evt. chilistykket før servering.

Server den friskkogte spaghetti med pastasaucen og revet parmesan på toppen.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.