Spaghetti med små muslinger

Her kan bruges små muslinger som blåmuslinger eller gråmuslinger. De varmes op så de let kan åbne sig.

Ingredienser

Fedtfattig

Skrub muslingerne grundigt og skyl to - tre gange i frisk vand. Lad dem dryppe af og kasser åbne muslinger. Varm muslingerne i en stor gryde ved moderat varme. Rør rundt. Når skallerne har åbnet sig er de klar. Kasser lukkede muslinger. Tag nogle muslinger i skal til pynt.
De øvrige pilles ud af skallerne, som kastes ud. Si muslingesaften.

Kog spaghettien. Svits hvidløgene i olie. Når de er ved at tage farve, hældes muslingesaften ved sammen med tomaterne. Smag til med salt og peber. Øg varmen og kog saucen ind til den bliver tyk. Kom muslingerne i og rør godt rundt. Saucen er nu klar til at blive rørt sammen med pastaen. Pynt med nogle muslinger i egen skal.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.