Spaghetti med blåmuslinger, blæksprutte og rejer

Ingredienser

Skrub muslingerne grundigt og skyl dem to - tre gange i frisk vand. Lad dem dryppe af og kasser åbne skaller. Kom en smule vand i bunden af en stor gryde og bring det i kog. Styrt muslingerne i gryden. Læg låget på så dampen kan slå dyrene ihjel. Rør to - tre gange i gryden. Tag muslingerne ud af skallerne og gem dem varmt. Kast de lukkede skaller bort. Gem suppen. Svits Hvidløget i et par spsk olie. Tilsæt tomaterne, en smule salt og peber. Kog ind. Skær blækspruttekødet i ringe og svits dem i resten af olien. Tilsæt rejerne. Si muslingesuppen og hæld den ved blæksprutterne. Kog ind. Muslingerne tilføjes lige før serveringen. Drys med persille.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.