Spaghetti med tun

Opskrift på ret med spaghetti, tun, piskefløde, æggeblommer og parmesan. Drik gerne rødvin eller hvidvin til.

Ingredienser

Kog spaghettien og lad den dryppe af. Hak hvidløgene sammen med tunen og persillen. Varm olien og 1 spsk. smør på panden og kom de hakkede ingredienser på. Lad dem småsnurre under omrøring. Resten af smørret smeltes og røres sammen med fløden, æggeblommerne og parmesanen. Smag til med salt og peber.

Lad pastaen dryppe af og kom den i en forvarmet skål.
Hæld fiskesaucen og ostesaucen over. Bland og server med friskkværnet peber. Både rød- og hvidvin smager fantastisk til.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.