Genoa makrel med pasta

En hel makrel skæres i fileter og kommes på en pande. Sammen med tomatsauce, hvidvin og pasta har du en fantastisk ret.

Ingredienser

Skær makrellen i fileter, skyl den og dup den tør. Hak løgene og svits dem i en kasserolle med olie og smør. Tilsæt hvidvinen, når de er blanke sammen med de rengjorte svampe, hakkede ansjoser, salt og peber. Rør rundt til ansjoserne i løbet af et kvarters tid helt er optaget i saucen.
Læg makrel-fileterne på en pande, hæld tomatsaucen over og lad fisken simre at kvarters tid, til den er klar. Kog pastaen med 1 tsk salt. Dræn den, når den er al dente og bland den med saucen fra kasserollen.
Server den portionsvis i forvarmede dybe tallerkener. Top med makrel og tomatsauce.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.