Romerske hakkebøffer

Hakkebøffer med pasta og gorgonzola. Meget lækkert.

Ingredienser

Form 5 hakkebøffer af kødet og gem en bid gorgonzola på størrelse med to sukkerknalder i midten af hver. Drys lidt salt over.

Smelt et par spsk. smør på panden og steg bøfferne ved moderat varme - 160 grader - på begge sider. Vend dem hyppigt, så de kun bliver brune udvendig, mens osten indeni smelter. Det tager et kvarter til tyve minutter.

Når bøfferne er stegte, lægges de fire fra på et forvarmet fad og holdes varme. Den femte sønderdeles med spartelen og røres grundigt sammen med pandens fedtstof - yderligere smør kan tilføjes. Den drænede pasta blandes med pandens indhold og serveres straks.

Kogt Broccoli eller Blomkål er velegnet hertil - selvom specielt blomkål ikke er blid mod rødvin.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.