Penne med Aubergine og Oksekød

Ingredienser

Ophed 2 spsk. olivenolie i kasserollen. Svits den hakkede skinke og de
hakkede løg til de er blanke. Tilføj oksekødet og steg grundigt ved
god varme - 170 grader. Sænk varmen, når kødet har taget farve og tilsæt
vinen. Kog videre ved lav varme til vinen er kogt bort. Hæld så de
hakkede tomater ved, smag til med salt og peber og kog videre under
låg - gerne op til et par timer. Læg låg på kasserollen og rør fra
tid til anden. Kontroller at stegen ikke steger tør. Tilsæt evt. lidt
vand.

Skær i mellemtiden svampene i skiver og hak hønseleveren. Svits begge
dele i smør på en dyb pande i fem minutter - drys salt og peber over
efter smag og hold varm. Skær oksekødet i passende tern og kom kød og
saucen til svampene og leveren. Rør godt rundt. Kog pstaen al dente,
si den og kom den i en varm skål. Skær auberginen i strimler og svits
dem i den resterende olivenolie til de er brune og bløde. Drys
parmesan over pastaen og rør rundt. Kom halvdelen af saucen ved og
rør igen med forsigtighed. Server pastaen portionsvis på dybe
tallerkner, toppet med aubergine-strimler. Byd ekstra sauce og
parmesan.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.