Broccoli pasta

Bland ingredienser som broccoli, pasta, pinjekerner og hvidløg godt og server med reven parmesan.

Ingredienser

Blancher broccolibuketterne med kogende vand i omkring 3-4 minutter - de skal være møre, men sprøde. Sæt dem til side og hold dem varme.

Knus brødkrummerne. Ophed olivenolien i kasserollen og svits hvidløgene til de tager farve. Tilføj brødkrummer og 4 spsk. reven parmesan. Rør i et par minutter til brødkrummerne er gyldne.

Rist pinjekernerne.

Kog pastaen al dente. Stænk broccolibuketterne med citronsaft og hæld kasserollens indhold over. Tilføj pinjekernerne og den varme pasta. Bland godt og server med mere reven parmesan.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.