Frokostforslag

Det er ikke vanskeligt selv at lave marinerede sild; du skal blot huske at gå i gang 4-5 døgn inden de skal serveres. Lagen kan du krydre lige som du har lyst til og toppet med den grønne dild ser retten flot og frisk ud.

Ingredienser

Fedtfattig

Rens fileterne. Læg dem i lag og drys hvert lag med salt. Lad dem hvile i to døgn.

Vask salt af sildene og fjern skindet. Læg dem i mælken i omkring 2 timer og snit dem derpå i mindre stykker.

Kog eddiken op og kom sødetabletter i. Det er vigtigt at afmåle mængden præcist. Krydr blandingen efter smag og lad den hvile til den er kold.

Øs lagen over sildestykkerne. Snit løg i ringe og klip dilden. Fordel løg og dild over fisken. Lad det hvile i yderligere 2-3 døgn og server det f.eks. til frokost.

Indsendt af
d.
24.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.