Pasta med blomkål

En god pastaret med blomkål og chili.

Ingredienser

Kog blomkålshovedet i rigeligt usaltet vand så det netop bevarer sprødheden. Pil kålen i buketter, når den er kølet lidt af. Smelt smørret i kasserollen ved ca. 150 grader og svits løgringene til de er bløde og har taget lidt farve. Tilsæt en pris chili og blomkålsbuketterne og vær bare lidt rundhåndet med saltet.

Når blomkålen efter 8 -10 minutter er brunet lidt, tilføjes tomaterne efter de er blancheret og befriet for skind og kerner. Bring pastaen i kog.

Tilsæt fløden til saucen og kog den ind til ca. det halve.

Bland den drænede pasta og saucen og server straks med reven parmesan.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.