Stenbiderrogn

Ingredienser

Sådan laver du stenbiderrogn med rugbrød og røget creme.

Hinden om rognen snittes på langs. Æggene kommes i en skål med vand.
Med et piskeris slås æggene løs. Hinden vil samle sig på riset og
fjernes med jævne mellemrum. Rognen kommes i en sigte, drysses med
fint salt og stilles koldt, mens vandet løber fra.

Rygeost, sennep, hvidløg, salt og peber kommes i en blender. Køres
sammen, mens fløden tilsættes i en tynd stråle. PAS PÅ - hvis den
kører for længe skiller den.

Rugbrødet skæres i trekanter og steges på panden i smør.

I bunden af tallerkene fordeles cremen med en ske. En skefuld rogn
lægges i midten. Løg drysses over. Brød lægges rundt i kanten. Drys
med purløg.


Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.