Dybstegt fisk med sur-sød sauce

Ingredienser

1. Skyl fiskefileterne, og dup dem tørre med køkkenrulle. Skær fileterne ud i store flader. Vend dem først i det sammenpiskede æg og derefter i kartoffelmelet. Ryst overskydende mel af, og steg fileterne i den hede olie i en wok, til de er gyldne. Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

2. Tøm wokken for olie, men gem 2-3 spsk, og varm den op igen. Svits det skiveskårne løg, peberfrugter og ananas et par minutter i olien.

3. Rør ingredienserne til saucen sammen i en skål. Kom saucen i wokken og bring den i kog under omrøring. Tilsæt fiskefileterne og vend dem forsigtigt, mens de varmes igennem, så saucen fordeler sig jævnt over alle ingredienserne.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.