Borscht

En dejlig opskrift på borscht med hvidkål, gulerødder, porrer og andre skønne grøntsager.

Ingredienser

Alle grønsager renses og skæres i strimler. I en stor gryde sauteres først løg i olie. De øvrige grøntsager tilsættes og sauteres 5-10 min. Læg kødstykket oven på grønsagerne og tilsæt tomatpure, laurbær, hvidløg og vand. Lad retten simre, til kødet er mørt (ca. 2½ time).

Imens rives de sidste 200 g rødbeder og marineres i eddike. Når kødet er mørt, tages det op, befries for evt. ben og skæres op i passende stykker. Læg kødet tilbage i suppen, giv den et opkog og tilsæt de marinerede rødbeder.

Smag til med salt og peber og server med creme fraiche og groft brød.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.