Pasta med kalv i svampesauce

Ingredienser

Kødet skæres i strimler og svitses i olien, 2-3 min. Tages op og krydres med salt og peber.

Løgene hakkes fint. Champignonerne renses og skæres i tynde skiver. Svitses i olien, 2-3 min.

Tomater, ingefær og timian tilsættes og svitser med i 1-2 min. Kødet hældes ved, og panden koges af med vermouth. Hældes i en gryde.

Bouillonen hældes ved, og retten simrer under låg i 3-4 min. Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i.

Koges kort igennem og smages til med salt og
peber. Pastaen koges efter anvisning på emballagen. Fordeles på varme tallerkener. Svampesaucen hældes over.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.