Pasta med rødtunge og koriander limesauce

Ingredienser

Fileterne skæres igennem på langs. vendes i mel Krydres med salt og peber. Steges gyldne i smør 2-3 min på hver side. Løgene hakkes fint.

Svitses i olien med chili i 2-3 min uden at tage farve. Hvidvinen hældes ved og koges ind til det halve. Koriander og bouillon tilsættes.

Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i. Koges kort igennem. Saucen smages til med limesaft og lidt revet skal.

Æggeblommerne røres med salt. Lidt af saucen (ca. 1 dl) røres i.
Hældes i saucen under piskning. Herefter må saucen ikke koge yderlige. Pastaen koges efter anvisning på emballagen. Fordeles på varme tallerkener. Saucen hældes over.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.