Jordbærkage med marcipan

Ingredienser

FROMAGE

Pynt

Rør marcipan og smør sammen. Rør ægget i sammen med sukker. Bland mel og bagepulver og rør det i. Bred dejen ud på en bradepande, ca 22x34 cm, og bag bunden lysebrun ved 180 grader i ca 40 min. Køl den af.

Fromage: Æggeblommer og sukker røres godt og appelsinsaft og -skal tilsættes. Udblød husblasen i koldt vand i 3-4 min. Vrid vandet af og smelt den ved at overholde den med en smule spilkogende vand, mens der røres. Rør husblasen i æggemassen.

Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen. Bred fromagen ud over den kolde marcipanbund og pynt med friske jordbær.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.