Mandarinkage med ymerdrys

En sund og lækker dessert der er ikke for svær at lave!

Dej

Fyld

Glasur

Æg og sukker piskes til skum, og det varme, smeltede smør tilsættes i en tynd stråle. Pisk godt. Bland mel og majsstivelse med bagepulveret og rør det i, med let hånd. Fyld halvdelen af dejen i en bradepande, cirka 24x36 cm, og fordel de afdryppede mandarinstykker over. Bred den resterende dej over, så den dækker helt. Fordel ymerdrysset på toppen af dejen og bag den på næstnederste rille, ved 190 grader, i cirka 20 minutter.
Lad kagen køle af. Rør flormelis med vand, til glasur (ikke for tynd) og pynt kagen. Skær den i passende stykker og servér.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.