Dejgaards frugtlagkage

Bunde

Fyld

Pynt

Arbejdstid:45 min. Bagetid: 5 min. Ikke fryseegnet.

Bunde: Pisk æg og sukker skummende. Bland forsigtigt vand, de to slage mel og
hjortetaksalt i. Fordel dejen i tre velsmurte lagkageforme. Bag bundene ca 5 min ved 225 grader. Lad bundene blive kolde.

Fyld: Smør jordbærmarmelade ud over to bunde. Skær bananerne i skiver. Pisk fløden til skum. Riv æblerne og bland dem i flødeskummet. Fordel
bananskiver og æbleflødeskummet mellem bundene.

Pynt: Pisk fløden til pynten og sprøjt den ud over kagen. Pynt til slut med reven chokolade og frugt.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.