Kirsebærkage

Dej

Glasur

Pynt

  • Friske kirsebær med stilk

Smør og sukker røres godt. Æggene røres i et ad gangen. Rør godt.
Tilsæt mandelessens og rismel. Bland mel og bagepulver og rør det i.
Vend kirsebærrene i med let hånd. Bred dejen ud i en bradepande , ca
30 * 36 cm. Bag kagen på næstnederste rille ved 180 grader i 20-25
min. Rør flormelis med lidt kogende vand til en tykflydende
konsistens. Tag 1/3 fra og rør lidt kirsebærsaft i de sidste 2/3.
Smør den kolde kage med den farvede glasur over hele fladen. Dekorer
med den hvide glasur og pynt med kirsebær. Skær kagen i firkanter.


Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.