Gammeldags oksesteg

Skøn simremad på den oldschool facon. Den gammeldags oksesteg bliver lækkert mør, når den får lov at langtidssimre i saucen, som giver masser af saft til kødet. Server med f.eks. kartofler, grønt og surt.

  • Oksetstegen bliver dejligt mør.

Til 4 personer

Smelt margarinen i en gryde og steg kødet heri til det tager farve. Krydr med salt og peber.

Snit hvert løg i fire dele, kom dem i gryden og lad dem stege med, så de tager lidt farve. Tilsæt vandet, læg låg på og lad det simre i omtrent 2 timer, så kødet bliver gennemstegt.

Tag kødet op ad gryden og rør majsstivelse i saucen.

Velbekomme. Den gammeldags oksesteg og saucen er klar til servering.

Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.