Bøf med løg

Lav gode danske bøffer med løg af hakket oksekød. Server gerne med kartofler, surt og grøn salat.

Ingredienser

Kødet deles i 4 portioner, der formes til boller. Trykkes lidt flade og hakkes på kryds og tværs med en kniv. Bøfferne skal være ca. 1½ cm. høje. Løgene skæres i tynde skiver og brunes i halvdelen af margarinen. Bøfferne brunes i resten af margarinen og steger ved svag varme 2-3 min. på hver side, til de er lyserøde indeni. Krydres med salt og peber. Bøfferne tages af panden, og løgene drysses over. Panden koges af med bouillon. Saucen smages til med salt og peber og jævnes evt. Lidt af løgene kan kommes i saucen for at give den løgsmagen. Saucen hældes over bøfferne. Bøfferne kan brunes og stege færdig i saucen 2-3 min. på hver side, men kødet virker da lidt mere kogt.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.