Jordbærlagkage

Bunde

Fyld

Bunde:
Bring fløde 13% og mælk i kog, tag det fra varmen, tilsæt fedtstof og lad det svale. Pisk hele æg, sukker og vaniljesukker tyk og skummende. Bland mel, bagepulver og salt og vend det forsigtigt i
æggemassen. Tilsæt flødeblandingen. Kom dejen i en velsmurt springform, der er drysset med rasp. Bag bunden ca. 40 min ved 175 grader. Lad kagen blive kold. Del den i tre bunde.

Fyld:
Skær jordbærrene i skiver. Rør flødeost og flormelis sammen. Pisk fløden til skum. Bland flødeost og flødeskum. Læg lagkagen sammen med jordbærrene og halvdelen af cremen - gem nogle jordbær til pynt.

Pynt:
Smør resten af cremen ud over hele kagen og pynt med de resterende jordbær.

Tips: Jordbærrene kan erstattes med kiwi eller
anden frugt.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.