Marcipanlagkage med ananas

Bunde

Fyld

Pynt

Bunde: Del æggene og pisk æggehviderne meget stive. Tilsæt æggeblommer og sukker under konstant piskning. Bland de to slags mel og bagepulver og bland det forsigtigt med æggemassen. Kom dejen i en velsmurt, raspet eller melet springform og bag kagen 30-40 min ved 175 grader. Prøv med en strikkepind, om kagen er færdig - hænger der ingen dej ved, er den færdigbagt. Lad kagen afkøle.

Fyld og sammenlægning: Pisk fløden til skum og tilsæt kakaomælkspulver. Del den kolde kagebund i 3 bunde. Hæld saften fra ananas, læg halvdelen af ananasstykkerne eller- mosen og 1/3 af chokoladeflødeskummet på.
Læg den sidste bund over og smør resten af chokoladeflødeskummet ud over kagen.

Pynt: Ælt marcipanen med flormelis. Rul marcipanen ud og skær et rundt låg, som svarer til lagkagens diameter, samt et langt bånd til lagkagens sider. Læg marcipanen på kagen. Farv marcipanrester med rød og grøn frugtfarve. Form den røde del til
roser, lav blade af den grønne del. Smelt chokoladen og overtræk hele kagen. Læg marcipanpynten på, inden chokoladen er størknet.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.