Inges kirsebærkage

Bunde

Creme

Kirsebærkompot

Endvidre

Pynt

Bunde: pisk de hele æg og sukker tykt og skummende. Rør forsigtigt
mel, kakao, rasp og bagepulver i. Kom dejen i en velsmurt springform,
ca. 20 cm i diameter. bag bunden 20 min ved 200 grader. Lad bunden
blive kold. Creme: Pisk æg, sukker, majsstivelse og letmælk sammen i
en lille gryde. Varm cremem og giv den et kort opkog. Tag den fra
varmen og lad den blive kold. Rør gaio i den kolde creme.
Kirsebærkompot: Varm kirsebær, vand og sukker til kogepunktet. Jævn
kompotten let med majsstivelse udrørt i koldt vand. Sammenlægning:
Flæk den kolde kagebund en gang, så der bliver 2 bunde. Fordel cremen
og de knuste makroner mellem de to bunde. Fordel kirsebærkompotten
over kagen, drys med mandelsnitter. Pynt: Pisk fløden til skum og
bred det ud over kagen. Drys med chokoladespåner.


Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.