Skinkeboller (Gode)

Skinkeboller er gode som lækre snacks, til madpakken eller måske en skovtur. Mere nemt og lækkert bliver det ikke.

Ingredienser

Ovnvarme: 220 grader Bagetid: ca. 15 min.

Varm mælken så den er lun (ca. 32 grader) og hæld den i en skål. Rør gæren ud i mælken. Tilsæt salt, sukker og æg. Skær skinken i små tern og put det i skålen.
Ælt melet i til dejen er samlet og tilsæt herefter smør eller olie. Ælt kraftigt til dejen er smidig og glat.
Dæk dejen til med et klæde og lad den hvile i ca. 25 min. et lunt sted.
Del dejen i 15 stykker og form dem til boller. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Husk at tænde for ovnen.
Lad bollerne efterhæve ca. 15 min. Pensl forsigtigt med æg og sæt dem i en 220 grader varm ovn i ca. 15 min.
Når bollerne er taget ud sættes de over på en bagerist og afkøler.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.