Oldemors Chokoladetærte

Ingredienser

Smut mandlerne. Hak dem eller mal dem. Bryd chokoladen i småbidder og smelt den i vandbad. Rør smørret med vaniljesukker og flormelis.
Tilsæt chokoladen med mandler og æggeblommer.

Vend varsomt melet i blandingen og tilføj æggehviderne. Hæld tærtemassen over i en smurt form, drysset indvendigt med lidt mel og bag en times tid ved ca. 170 grader. Afkøl kagen.

Glasur: Smelt smørret og lad det køle af. Bland det med kakaoen og rør flormelis og mælk i til glasuren er glat og smidig. Smag den til med
cognac - stram evt. smagen op med lidt pulverkaffe. Bred glasuren ud på tærten. Pynt evt. med flødeskum og server tærten kold.

Prøv også vores opskrifter på chokoladekage, chokolademuffins og chokolademousse.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.