Ananaspie

Lav en god ananastærte med denne opskrift.

Ingredienser

Si melet med en anelse salt. Tilføj smørret i bidder og ælt med fingrene - håndvarmen er tit for meget. Tilføj lidt-efter-lidt omkring ½ dl iskoldt vand, til konsistensen tillader at dejen kan rulles. Dejen har godt af at hvile et kvarter i køleskabet i folie eller film.

Del ananaskødet i passende stykker. Bland 40 g mel med sukkeret og en anelse salt. Rør æggene i. Bland ananas-stykkerne med citronsaften og hæld dem i ægblandingen.

Rul tærtedejen ud og beklæd den smurte tærteform med totredjedele af den og anbring ananas-fyldet ovenpå. Fordel nogle små smørklatter hist og pist. Dæk med resten af tærtedejen.

Bag tærten i den forvarmede ovn de første ti minutter ved ca. 230 grader - sænk så varmen og bag videre ved 180 grader i en god halv times tid til toppen er pænt brun.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.