Indbagte Reine-Clauder

Ingredienser

Skyl blommerne, del dem og fjern stenene. Mariner dem mindst en time i
cognac og en pris stødt kanel. Bland mel, sukker og de piskede æg til
en jævn, tyk dej. Tilføj et par dråber vanillie essens, en anelse
salt og den Cognac, blommerne ikke har opsuget. Smør et ildfast fad
med olie og sæt det en halv snes minutter i den forvamede ovn ved
200 grader. Tag fadet ud og kom halvdelen af dejen i formen. BAg den i et
kvarters tid ved god ovenvarme til den har hævet sig godt. Tag fadet
ud, læg blommerne på og dæk dem med resten af dejen. Bag igen i
omkring fyrre minutter - eller til blommetærten er gylden. Dejen kan
også bruges til kirsebær, men det tager jo længere tid at udstene
dem. Kirsebær fortjener at trække i Cherry Heering eller en kirch.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.