Melontærte

Tærte med melon og husblas.

Ingredienser

Halver melonerne og kasser kernerne. Skær de to meloner i kvarter.
Stik et par dusin kugler ud af de halverede meloner til senere pynt.
Skær resten af melon kødet fri af skallerne med en bred ske. Undgå at der kommer skal med. Stryg melonkødet gennem en sigte. Tilføj citronsaften, rør rundt og sæt til afkøling i køleskabet. Udblød husblasen med lidt koldt vand. Gør melonkødet fri af kvarterne ~ undgå også her skalrester. Kog kødet ind i en kasserolle med lidt sukker. Efter en halv snes minutter er overflødig væde fordampet. Rør konstant. Lad husblasen dryppe af og tilføj den til kasserollen. Rør til den er helt opløst. Lad kasserollen køle af. Melonmassen fordeles over tærten, som afkøles et par timer i køleskab før serveringen for at fyldet kan blive stift.

Pynt med melonkugler og server kold.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.